Google Moderatör Nedir?

Google Moderatör Nedir?

Google’dan araştırma yapan, düşünenler için ilhan verici bir uygulama daha. Geleceği ne olur Google bunu da diğer kapattığı uygulamaları arasına atarmı bilmiyoruz. Fakat 2015 itibariyle kullanımda bulunan, herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilen bir sistem. Firma sahipleri için proje geliştirme süreçlerinde veya işlerini webe daha yakın aktarım süreçlerinde ilham verici olabilir.

Google Moderatör Soru Sorma Etkinliğidir

Google Moderatör kişilerin sadece soru sormasını arzulamaktadır. Sorulara cevaplar verilmesi temel oluşturmaz, temel etkinlik soru sormadır. Fakat sistem içerisinde sorulara cevap vermekte mümkündür. Çeşitli konular, konu altı konular ile tam olarak hedef kitlenize ulaşabiliyorsunuz. Aynı zamanda sorulan soruları görerek konunuzla alakalı gelişim sürecinize katkı sağlayabiliyorsunuz. Sorulara oy vermekte mümkün. Bir şekilde oylama sistemiyle, forum sisteminin karması melez bir sistem diyebiliriz.

Google kendi sayfalarından Moderatörü şu şekilde tanımlıyor;

  • Hedef kitleniz karar versin

    En çok hangi sorularla, önerilerle veya fikirlerle ilgilendiklerine kendilerinin karar vermesini sağlayarak hedef kitlenizi daha yakından tanıyın.

  • Herkesin sesi duyuluyor

    Sayfanın üstünde bulunan oylama kutusu en son eklenen ve yükselişte olan soru veya fikirleri gösterir. Böylece katılım kolaylaşır.

  • Yaratıcı olun

    İnsanları, onların fikirlerine ihtiyaç duyduğunuz bütün konularda sürece dahil etmeniz çok kolay. Moderatörle insanlarla beraber çalışabilir veya yeni fikirler üzerinde beyin fırtınası yapabilirsiniz.

Google Moderatör’e Şimdi Giriş Yap

Google Moderatör uygulamasından yararlanmak için aktif bir Google hesabına ihtiyacınız var. Temel prensip cevap verme değil, soru sormaktır. Biraz önce belirttiğim gibi sorulara cevap vermekte mümkün.

Related Posts
1 Comment
Gisele

This info is the cat’s paajmas!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *