Piri Reis – Kdz. Ereğli Web Tasarım

Piri Reis – Kdz. Ereğli Web Tasarım

Zonguldak / Kdz. Ereğli ‘de bulunan anlaşmalı iş ortaklarımızdan Piri Reis ile Web Tasarım ve SEO görüşmelerini yapabilirsiniz. Her ne kadar Piri Reis’in genel merkezi Kdz. Ereğli’de bulunsa da Eskişehir, Zonguldak merkez, Bolu ve Düzce’ye yönelik hizmet verebilmektedir. Aynı zamanda Tüm Türkiye’ye de grafik ve tasarım işleri yapmaktalar.

Piri Reis Web Tasarım, CreaVIP iştirakidir.

Kdz. Ereğli Web Tasarım Ajansı

Web tasarım ve SEO görüşmeleri için; Cemil Ulusoy ile +90 532 058 93 50 numaralı hattı arayıp görüşebilirsiniz. Kısaca ajans olarak bilgi verecek olursak.

2008 yılında kurulan Piri Reis, Eskişehir merkezli, Kdz.Ereğli, Zonguldak, İstanbul, Afyon, Kütahya, Bursa, Antalya, Balıkesir, Bilecik ve Ankara illerinde hizmet veren bir web tasarım ve geliştirme ajansıdır. Son birkaç yıl içinde harika görünümlü ve kolay kullanımlı web siteleri oluşturma konusunda iyi bir itibar yaptık.

Her tür proje için yetenekli ve doğru tasarım ekipleri ile sizlere marka oluşturma, yeni bir web sitesi tasarımı, akıllı telefon uygulamaları veya Google kampanyaları konularında hizmet vermeye hazırız.

Bir çok başarılı proje ve tasarımlar ile müşterilerimize katkılar sağladık. Eğer bizimle iş yapmak isterseniz profesyonel bir dokunuş ile yaratıcı tasarımlara sahip olursunuz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *