Kurumsal SEO Nedir?

Kurumsal SEO Nedir?

Türk Sem olarak “Kurumsal SEO” bazlı çalışmalar yaptığımızı daha önceki bir çok makalemizde belirtmiştik. Çalışma esaslarımızı da InBound Marketing esaslarına göre düzenlemeler yaptık. Daha anlaşılabilir maddelere ayırdık ve bunu “Web Sitesi Projelerini” yönettiğimiz firmalar için kullanmaktayız.

Yaptığımız çalışmalar Proje yönetimi olsa da bilindik ismi Kurumsal SEO çalışmaları olarak geçmektedir. Peki Kurumsal SEO ile kastedilen nedir?

Kurumsal SEO Ne Demektir? Anlam Ayrımları

Türk SEM bilgilendirici SEO Sayfamız yayına girmiştir.

Birinci Kurumsal SEO Anlamı

SEO çalışması yapan kurumları ayırmak amacıyla “Kurumsal” kelimesi kullanılmaktadır. SEO çalışması yapan kurumsal firmalar için “Kurumsal SEO” firması denir.

İkinci Kurumsal SEO Anlamı

SEO çalışmaları bir kaç farklı çalışma metodlarına göre yapılmaktadır. Hızlı ve güvensiz. Proje temelli, yavaş ve güvenli olmaktadır. Biz Türk Sem olarak çalışma stratejimizde projeyi her zaman baz almış ve SEO çalışmalarımızda projeyi geliştirmeyi temel ilke olarak kabul ederek çalışmışızdır. Bu şekilde daha kaliteli ve işlevsel çalışmalar yapmaktayız. Web sayfaları için yapılan SEO eğer proje temelli ve insan odaklı bir gelişim göstermekteyse bu tarz seo çalışmalarına Kurumsal SEO çalışmaları denir.


seo

Hangi Firmalar İçin Kurumsal SEO Şarttır

İnternet üzerinden hali hazırdı belli bir potansiyeli olan ve müşteri dönüşü sağlayan firmalar için Kurumsal SEO çalışması şarttır. Çünkü; süpriz durumlarla karşılaşmamaları gerekmektedir. İşin temel aslında tüm firmalar için Kurumsal SEO ileriye dönük daha ciddi kazançlar sağlar. Bu sebeple Kurumsal SEO çalışmalarında ciddi anlamda teşvik ediciyiz.

İnsan odaklı çalışmalar her zaman kazandıracaktır. 

Sitenizi araştırma yapan kitle acısından düşünerek yeniden tasarlamakta ve potansiyel müşteriniz olabilecek kitleye ulaşıp Türk Sem olarak belirlemiş olduğumuz adımları sırasıyla uygulamaktayız. Fakat; tüm çalışmalarımızda en önemli halka web sitemizin benzeri çalışmaları yapan tüm diğer sitelerden bir kaç farklı özgün bir hizmet getirmesini arzulamaktayız. Bunun için özenle de yazılım firmalarıyla entegreli çalışmaktayız.

Related Posts
3 Comments
php uzmanı

Araştırdığım bir konuydu çok teşekkür ederim

apk indir

paylaşımınız çok güzel teşekkür ederim sitenizdeki farklı birkaç makaleye daha baktım gerçekten özenerek yazıyorsunuz.

Aslihan Aksu

Kurumsal seo calismasi dedikleri tam olarak nedir?

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *