YAYLAOĞLU Proje Yönetimi

YAYLAOĞLU Proje Yönetimi

200 kişilik dev bir kadroya sahip Yaylaoğlu Tuğla Fabrikası, Türkiye’de Tuğla ve Kiremit‘in başkenti Sinop / Boyabat’ta hizmet vermektedir. Bir çok yeterlilik sertifikasını barındıran Yaylaoğlu Tuğla web sayfası proje çalışmalarında Türk Sem‘i tercih etmiştir. Web sayfalarında Tuğla fiyatları, kadrosu, yeterlilik sertifikaları ve kendileriyle ilgili haberlere ulaşılabilmektedir.

yaylaoglu-com

Yaylaoğlu’na Ait Web Sayfası Öncelikli Olarak Yenilendi

Günümüz web gereksinimlerini karşılayan tam olarak yaptıkları işi anlatan web sayfaları üzerine bir çalışma yaptık. Anlaşmalı ajanslarımızla web sayfası Yaylaoglu.com sitesi yenilendi. Daha şık bir görüntü ve daha kullanışlı bir hale geldi. Bu yeni yazılımla beraber “Tuğla Fiyatları” site üzerinden görünebilmektedir. Aynı zamanda web sayfaları üzerinden de Tuğla ve Kiremit sipariş verilebilmektedir.

Yaylaoğlu Yükseliş Grafiği Nasıl Gelişti

Web sayfalarını görünüm ve içerik olarak yenilediğimiz Yaylaoğlu sitesi önemli bir yükseliş yaşadı. Öncelikle sitelerindeki hit artışı %50‘leri buldu. Çalışmalarımızda domain değişikliği yaptık ve Yaylaoglu.com.tr adresinden Yaylaoglu.com adresine geçtik. “.tr” uzantısını kısaca web isminden çıkartmış olduk.

Yeni web ismi, yeni tasarımıyla %50‘leri geçen hit artışıyla Yaylaoğlu Tuğla için başarılı bir proje yönetimi gerçekleştirdik. Hem 200 kişilik kadrosu hem de ürettiği ürünlerin kalitesiyle İnternet üzerinde de hak ettiği ziyaretçi rakamlarına ulaşmıştır ve ulaşmaya da devam ediyor.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *