Kurumunuz İçin Twitter’dan Kimler Takip Edilebilir?

Kurumunuz İçin Twitter’dan Kimler Takip Edilebilir?

Kurumsal firmalar için kendi sektörleriyle alakalı popüler hesapları bulabilir ve onları takip edebileceğiniz bir web sayfası olduğunu biliyor muydunuz? Bu kısımda örneğin “İnşaat” aramasında çeşitli özelliklere göre alakadar kullanıcıları listeleyebileceğiniz ve takip edebileceğiniz “Followerwonk” sistemini tanıtalım istedim.

Kurumunuz için yeni açtığınız hesapta kendi sektörünüzle alakalı önemli “Twitter Hesaplarını” bu yazılımla bulabilir ve takip etmeye başlayabilirsiniz.

Hangi Özelliklere Göre Twitter Hesapları Listelenebilir?

  • twitter-kimlerAttığı twit sayısına göre
  • Takip ettiği twitter hesabına göre
  • Takipci sayısına göre
  • Twitter hesabının yaşına göre
  • “Sosyal Puan” hesabına göre

Twitter üzerinden takip edeceğiniz hesapları bulurken kendi kurumunuz için bazı önemli istatistiklere de followerwonk üzerinden erişmeniz mümkün. Fakat; ilgili özellikler ücretli olduğunu söylemeliyim. Ücretsiz olan özellik ise kimleri takip edebileceğiniz kısmıdır.

Followerwonk’u kullanmaya hemen başlayabilirsiniz. Tam olarak takip edilecek hesap belirleme kısmında “Twitter” üzerinden bir üyelik almanızda gerekmektedir. Moz, güvenilir bir çalışmadır ve rahatlıkla kendinize bir hesap oluşturabilirsiniz.

Twitter sistemini takip etmek için “Followewonk” ‘u takip edebilirsiniz.

Sosyal Puanı Yüksek Hesapları Takip Etmenin Faydaları

Popüler hesabı takip etmenin bir çok faydası var, bunlar bir kaç madde halinde incelemek gerekiyor. Öncelikle her takip ettiğiniz hesabın “Takipcileri” kısmında yer alacak ve buradan hesabınız doğal bir link ve rank değer elde etmiş olacaktır. Kendi Twitter hesabınızın Google üzerinden daha iyi bir pozisyonda gelmesini sağlar. Bunu başka bir konu da detaylıca inceleyeceğiz.

Tavsiye edilen kullanıcılar kısmında rankınız yükseldikçe tavsiye listesinde gelmenizde eş oranda artmaktadır. Bu sebeple alakadar kullanıcıları takip etmesi ve sizi takip etmeleri önem teşkil etmektedir.

 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *