Konut Projeleri Reklam ve Tanıtım Hizmetleri

Konut Projeleri Reklam ve Tanıtım Hizmetleri

Türk SEM olarak turizm ve hastane çalışmalarından sonra İnşaat sektörüne giriş yaptık. Ajans olarak Türkiye’nin en zor sektörlerinde ağır rekabet halinde bulunmak ve reklam müdürlüğü hizmeti verdiğimiz firmalara yüz milyonlarca TL ciro yaptırmanın vermiş olduğu büyük bir deneyim ve gurur içerisindeyiz. Bu kısımda da bizimle çalışmak isteyen firmalara bilgilendirici bir yazıyla projelerini nasıl yöneteceğimize değineceğiz. Şu net olarak belirtilmelidir ki; sektör yoğun rekabet içermektedir. Bu sebeple her reklam modelinin harfiyen doğru uygulanması gerekmektedir.

Dijital Reklamın Sektördeki Yeri

Geleneksel reklam modelleri ile markalaşma süreci ciddi yol kat etse de reklam / ciro dengesi büyük oranda orantasız olacaktır. Bu sebeple InBound Marketing esasları Konut Projelerini pazarlama da kullanabilir haldedir. Günümüz reklam modelleri konut projelerinin pazarlanması için çok ideal yöntemler barındırmaktadır.

Dijital reklam çalışmalarında Türk SEM olarak konut alabilece kitlelere %99 oranında ulaşmaktayız. Sahibinden, Haberler, Google, Facebook ve diğer mecraalara reklam yayınlarını başarıyla gerçekleştiriyoruz.

Konut Projelerinde Facebook Reklamları

Facebook üzerinde reklamlarınızı ulaştırabileceğiniz kitle oldukça büyük rakamlarda çıkabilir. Burada Türk SEM olarak hedef kitlenizi 3 kısıma ayırıyoruz. En üst kısımda dönüş oranı en yüksek olma ihtimali oluşan kitle olurken; 2. ve 3. kesimlerde sırayla daha az dönüş oranı ihtimali barındırır.

Bu sebeple Facebook reklamları bir hedef doğrultusunda bütçenin doğru yönetilmesiyle oluşur. Biz hedef kitlemizi en uygun reklam modelleri ile uygularız. Doğru reklam modelleri ise en yüksek etkileşim, en yüksek satış rakamını barındıran reklam modelidir.

Konut Projelerinde Youtube Reklamları

Youtube ve mobil uygulama video reklamları müşteri kitlenize ulaşmak ve marka popüleritesini en üst seviyeye çıkartmak için kullanmaktayız. Öncelikli hedefimiz video reklamlarında mevcut müşterilerimizde ki marka algısını artırmak ve projeyi videolu şekilde daha iyi tanıtım satın alma eğilimini artırmaktır. Bu çalışma akademik bir bilgi gerektirir ve doğru kullanılması gerekir. Aksi taktirde çok ciddi verimsiz reklam bütçelerine neden olur.

Konut Projelerinde Google Reklamları

Google Adwords reklamları yüksek rekabet barındıran doğru kullanılmadığı taktirde yüksek reklam maliyetleri oluşturabilecek reklam alanlarıdır. Google Adwords reklamlarında Türk SEM olarak milyonlarca TL’lik bir reklam verme deneyimine sahibiz. İlgili bütçenin önemli bir kısmını ayırdığımız Adwords reklamlarını en verimli şekilde kullanmaktayız.

Profesyonel çalışmalar için İnşaat Reklamları ve Pazarlama sayfamıza göz atabilir ve ilgili sayfa üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

GENEL DEĞERLENDİRME

Reklam ajansımız konutlarınızın pazarlanması ve satın alabilecek kitleye ulaşması için reklamlarınızı yönetmektedir. Bu konuda bizimle iletişim kısmından ulaşabilirsiniz. Neler yapabileceğimiz hakkında sunum ve toplantı için bizimle iletişime geçerek sunum talebinde bulunabilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *