Gelinlik İşinde İlham Verici Çalışma

Gelinlik İşinde İlham Verici Çalışma

Türk SEM’e bağlı çalışmalardan olan Gelinlik.org önemli bazı virajları aştı. Ankara‘mızdan başladığı çalışmalara sırasıyla Malatya ve Bursa‘da katıldı. Ankara Gelinlik Duyurusu konusunda ilk giriş yaptıkları zaman bir makale kaleme almıştık. Kısa sürede listelenen Gelinlik Mağazası sayısı çoktan 15‘lere geldi. Bu konuda Gelinlik ekibi oldukça güzel çalışıyor. İlgili siteyle alakalı bir öneriniz olursa Türk SEM İletişim ile bizlere ulaşabilirsiniz.

Sırada İzmir Gelinlik Var

Ankara’dan sonra ilk sırada İzmir geliyor. İzmir’de hizmet veren Gelinlik mağazalarını toptan ve perakende olarak sınıflandırarak ekleme niyeti içerisinde. İzmir sadece ülkemizin değil dünyanın en önemli gelinlik üretimi yapan şehirlerinden birisi. Çalışmalarımızda bir bütün halinde “Dünyanın en iyi stilistlerinin ülkemizde olduğunu göstermek, modellerimizi dünyaya açmak.” şeklinde yorumlayabiliriz.

Arka planda İngilizce olarak çalıştığımız bir çok projede de bu sözü temel alıyoruz. Türk SEM olarak tüm çalışmalarımızda ülke menfaatlerimizi gözettiğimizi belirtebilirim. 

Teşekkür ederiz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *