Tatil.com ‘un Yeniden Doğuşu

Tatil.com ‘un Yeniden Doğuşu

İlham Veren Hikayeler

Türkiye turizminin öncü sitelerinden Tatil.com, Met Global bünyesinde uzun zamandır hizmet vermekteydi. Metin Altun yönetiminde 1998 yılından günümüze kadar geldi. Bu başarı hikayesi, uluslararası bir marka Hotelspro’yu doğurmuş ve en büyük Türk Turizminin ihracat markası yolculuğuna dönüşmüştü. 1 milyon TL günlük ciroya ulaştığında partiler verilen, Teknopark‘ta keyifli bir ofisi bulunan  ve tüm verilerin muhteşem olduğu Met Global’de pandemi ile rüzgar ters yönden esmeye başladı.

Turizmin tüm dev markaları bu ters yönde esen rüzgardan etkilenmiş ve bir kısmı çalışmalarını durdurmuş bir kısmı ise daha dramatik bir hikaye yolculuğuna başlamıştı. Batış yolculuğu.

Kesilen çekler, iptal edilen rezervasyonlar, hastalık ve kapanma. Tatil.com ödemelerini yapamıyor ve maalesef Met Global geri dönülemez bir batışa gidiyordu.

Sikayetvar.com ‘da binlere şikayet, kapanan site ve ulaşılamayan müşteri hizmetleri.

CRM Grup, Tatil.com ‘u Satın Alması ve Sonrası

Bu süreçten sonra kayıplar tekrar toplanmış ve eski / sıkıntılı onbinlere müşteriye ulaşılarak sorunları çözüldü. Web yatırımları yeniden güçlü dönem denkliğine ulaşılması için neredeyse kayıpsız açıldı. En önemli sayfaları Resmi Tatil Günleri gibi benzersiz içeriğe sahip sayfaları yeniden yorumlandı.

Yeni Logo Yeni Tatil.com

Logo değişmiş, tasarım iyileştirilmiş ve alt yapıda köklü yenilikler yapıldı. Bu gelişmelerin toplamıyla 2023 yılında çok daha güçlü bir Tatil.com ‘un beklendiğini söyleyebiliriz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *