Lost Bungalow Dijital Pazarlama Vaka İncelemesi

Lost Bungalow Dijital Pazarlama Vaka İncelemesi

Marmaris Hisarönü Koyu‘na oldukça yakın bir konumda bulunan Lost Bungalow, tüm dijital süreçlerin yönetiminde Türk SEM’i tercih etmiştir.

Lost Bungalow projesi “kişiye özel lüks tatil” sloganıyla harekete geçmiş ve vaad ettiği lüks tatili misafirleri ile buluşturmuştur. Marmaris’in önde gelen Bungalow tesislerinden olan Lost Bungalow ilk açılış anından itibaren tüm dijital süreçlerinin yönetimini Türk SEM gerçekleştirmiştir.

Lost Bungalow İçin Neler Yaptık?

Logo Tasarımı

Henüz inşaat halindeyken çalışmalarına başladığımız Lost Bungalow’un projeleri ve inşaat fotoğrafları elimizde olduğu için en doğru yansıtan çalışmaya imza atmak istedik. Grafik ekibimiz bir çok farklı tasarım gerçekleştirmiş aralarında seçerek kullandığımız çalışma hali hazırda kullanılan logo olmuştur.

Web Sitesi

Doğa ile iç içe yapısını en iyi yansıtacağını düşündüğümüz bir tasarım belirledik. Türk SEM Otel Yazılımı üzerine kurduğumuz web sitesi Laravel altyapısına sahip. 2. versiyon Google Hotel Ads altyapısı ile uyumlu olacak ve Google Travel ile API bağlantısı kurabilecektir. Türk SEM yeni Otel Yazılımını tamamlar tamamlamaz Lost Bungalow‘da da bu yeni güncellemeye geçecektir.

Local SEO

Türk SEM Google İşletme Profili hesabı üzerinden Lost Bungalow’u kayıt ettik. Tüm ayarları Local SEO Nedir sayfasında bahsettiğimiz kriterlere tam uyumlu şekilde gerçekleştirdik. Tesise Google Benim İşletmem üzerinden Local SEO çalışmasını gerçekleştirdik ve iyi bir görünürlük elde ettik.

Lost Bungalow Yol Tarifi

Google Ads Çalışmaları

İlk açıldığı dönemlerde oldukça yoğun tanıtımlar gerçekleştirdiğimiz Lost Bungalow’un Google Ads reklamların yönetimini Türk SEM olarak ajansımız üstlenmiştir.

  • Search Reklam
  • Görüntülü Reklam
  • Re-Marketing

3 kampanya oluşturulmuş ve potansiyel müşterilerine ulaşılmıştır.

Mecra Tanıtımları

Lost Bungalow açılır açılmaz kendi bünyemizde faaliyet gösteren portallar ve iş ortaklarımıza ait portallarda tanıtımlar yayınlanmıştır. Bu içeriklerde tesisin öne çıkan özelliklerinden bahsedilmiştir.

Sonuç

Lost Bungalow işletmecisi Nazım Keskin, dijital çözüm ortağı olarak Türk SEM’i tercih etmiş ve bu geçen süreçte dijital yatırımlarında başarılı sonuçlar elde etmiştir. Bu sayede işletmesine daha iyi odaklanabilmiş ve misafirleri yüksek standartlarda bir tatil sağlayabilmiştir. Bunun doğal sonucu olarak 144 değerlendirme almış ve 4,9 gibi oldukça yüksek bir puan alabilmiştir.

Türk SEM otel reklam çalışmaları kapsamında hizmet verdiği tüm işletmelerde hangi alanlarda eksiklikler varsa tespit etmekte ve tüm alanlarda genel olarak bir iyileştirme yapmaktadır.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *