Ekşi Sözlük Reklam Hizmetleri

Ekşi Sözlük Reklam Hizmetleri

Türk SEM anlaşmalı iş ortakları listesine Türkiye’nin öncü web sitesi Ekşi Sözlük portalını dahil etti. Ekşi sözlük, bir birinden farklı bir çok noktada etkili reklam alanları mevcuttur. Bu reklam alanlarına şimdi Türk SEM üzerinden reklam verebilmektesiniz.

Günlük Ziyaretçi Rakamı : 3 milyon

Ekşi sözlük benzersiz reklam alanlarına sahip. Doğal reklam çözümleri için yüksek etkileşim oranlarına sahip.

Türk SEM Mecra Reklam

Tel : 0216 606 23 72
Mail : basin@turksem.com

Ekşi Sözlük Reklam Başvurusu

[contact-form-7 id=”0712304″ title=”İşortağı Reklam Başvurusu”]

Ekşi Sözlük Reklam Faydaları

Ekşi sözlük web sitesi üzerinde bir çok farklı reklam modeli mevcuttur. Bu modeller arasında vereceğiniz reklama göre etkililik oranı değişmektedir. Native reklam modelleri sayesinde akılda kalıcılığı yüksektir. Markanız için oldukça etkili kampanyalar ekleyebilmektesiniz.

Neden Ekşi Sözlük

İş ortağımız Ekşi Sözlük’ün kendine has bir takipci kitlesi vardır. İlgili kitleye ulaşmak için yine en etkili mecra Ekşi Sözlük’tür.

Ekşi Sözlük Reklam Fiyatları

Etkili bir reklam kampanyası genellikle 10.000 TL üstü bir rakamla gerçekleşmektedir. 10.000 TL ile kombine bir şekilde farklı reklam modelleri aynı anda hareket ettirilebilir. Fakat; Türk SEM aracılığıyla reklam vermek için altsınır 5.000 TL’dir.

Bu rakamlar dönemsel olarak değişiklik göstermektedir.

Google Ads Üzerinden Ekşi Sözlük’e Reklam Vermek

Türk SEM, 2015 3. çeyrek Google Ads birincisi olduğu dönemden bu yana müşterilerimiz için Google Ads reklamlarını başarıyla veriyoruz. Google Ads üzerinden “Görüntülü Reklam” modeli ile Eksisozluk.com portalını hedef gösterim yeri olarak belirtebilmekteyiz. Bu sayede sitenin sağ üst kısmında yer alan reklamda firmanıza ait reklam gösterimi gerçekleşebilmektedir.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *