Site IP Adresi Sorgulama

Site IP Adresi Sorgulama

Türk SEM SEO Derslerinde kullanmak için Türk SEM ekibinin yayınladığı Web Sitelerine Ait IP Adresleri ve IP Adresine ait bilgilerin olduğu sorgulama aracını bu kısımdan kullanabilirsiniz. Bu araç ile IP adresine ait şu bilgilere ulaşabilmektesiniz; Ülke, bölge, şehir, enlem, boylam, ISP, AS. Fiziksel olarak hangi datacenterda barındırıldığına ulaşmış olacaksınız.

Web Sitesi IP Sorgulama ve IP Detayları

Bilgi : Kendinize ait IP adresi ve diğer bilgileri öğrenmek için Kendi IP Adresim bağlantısını takip ediniz.

IP Sorgulama Aracı Hakkında

Bu araç SEO içeriklerimizle ilgili IP konularında ziyaretçilerimizi siteleri hakkında daha fazla bilgi alabilmeleri için oluşturulmuştur. Eğer siteniz Türkçe ve genel olarak Türkiye’de hizmet veriyorsa Türkiye merkezli bir datacenter seçmeniz sitenizin açılış hızında pozitif yansıma gerçekleştirebilir. Yine aynı şekilde hedef ülkeniz İngiltere ise İngiltere’de fiziksel olarak yer alan bir datacenter seçmeniz faydalı olacaktır.

Eğer birden çok ülkeye hizmet vermekdeyseniz CDN düşünebilirsiniz.

Sitenizin hızı sadece bulunduğu lokasyon ile alakalı değildir. Eğer sitenizde bir yavaşlık hissediyorsanız Pagespeed test aracı ile sitenizin ne kadar sürede açıldığını ve hangi nedenlerden dolayı yavaşladığını görebilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *