Anlaşmalı Ajanslar İçin Standart SEO Yönergeleri

Anlaşmalı Ajanslar İçin Standart SEO Yönergeleri

Anlaşmalı ajanslarımız için oluşturmuş olduğumuz “Standart SEO Yönergesi” mevcuttur. Anlaşmadan itibaren anlaşmalı ajanslarımıza başlangıç paketi dahilinde yönergeler içeren dosyamız gönderilir. Ajanslarımız yapmış oldukları web sayfalarında standar seo üzerine belirlemiş olduğumuz yönergeler üzerine web sayfalarını tasarlarlar. Yönergeler bir web sayfasında olması gereken temel SEO doğrularını barındırır. Tek başına tamamen yeterli değildir. Fakat; mutlaka web sayfası içerisinde olması gereken adımlardır.

Anlaşmalı ajanslarımızı görmek için buraya tıklayın

anlasmali-ajanslar

  • Anlaşma için görüşmeler ve anlaşma
  • Sözleşme imzalanması
  • Standart SEO yönerge raporunun sunulması
  • Mevcut müşteri web sayfalarının SEO yönünden incelenmesi

Standar SEO Yönergelerinde Neler Var

Anlaşmalı ajanslarımıza gönderdiğimiz yönergelerde, bir web sayfasının arama motorları örümcekleri tarafından daha rahat anlaşılmasını sağlayacak Google, Google çalışanları ve kendi deneyimlerimiz sonucu ulaştığımız kesin doğrular içermektedir. 70 civarı yönerge bulunmaktadır. Yönergelerde tasarım, kodlama sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar belirtilmektedir. Anlaşmalı ajanslarımızın bu yönergelere titizlikle uyması beklenmektedir. Uyulmadığı taktirde tek taraflı sözleşme feshi yapılabilir.

Nasıl Anlaşmalı Ajans Olunur?

Müşteri web sayfalarınızın SEO yönergelerine uygun bir halde yayınlamak ve mevcut müşterileriniz için SEO teklifleri sunabilmek için Türk Sem ile anlaşabilirsiniz. Türk Sem, web tasarım yapmaz. Kendilerine gelen web tasarım tekliflerini anlaşmalı ajanslarına yönlendirir. Bu sebeple bünyesinde SEO danışmanı barındırmayan web tasarım firmaları için güzel bir kaynak ve iş ortağıdır.

Anlaşmalı iş ortağı olabilmek için “iletişim” kısmından veya firmamıza ait Çekmeköy’de bulunan ofisimize bekleriz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *