Turizm Acenta ve Otellere SEO Çalışmaları

Turizm Acenta ve Otellere SEO Çalışmaları

SEO konusunda en ciddi birikimlerimizi turizm sektörü üzerinde kurduğumuzu belirtebilirim. Eğer turizm acentası için veya oteliniz için arama motorları üzerinden doğal sonuçlardan ziyaretçi çekmek istiyorsanız bizimle çalışabilirsiniz. 2003 yılından bu yana 12 yıllık tecrübemizle SEO çalışmalarına devam ediyoruz. Hemde çok güçlü referanslarımızla uzun yıllardır çalışmalarımızda başarıyoruz. Güncelleme yıl 2024 oldu ve bizim tam olarak 21 yıllık SEO işleri alıyoruz. Tam deneyim yılımız ise 23 yıldır.

SEO hakkında bilgi almak için “SEO Nedir” makalemizi okuyabilirsiniz. SEM hakkında bilgi almak içinse “SEM Nedir” makalemize göz atabilirsiniz.

Oteller İçin SEO Çalışmaları

Mevcut müşterilerinizin sizi daha rahat bulmaları ve arama türevlerinizde direk otelinizin web sayfasına müşterilerinizin bağlanmasını istiyorsanız SEO hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda mevcut müşteriniz olmaya en yakın adaylar olan örneğin bölge aramaları üzerine de iyileştirme çalışmaları yapılmaktadır.

Eğer bir konsept üzerine çalışmayı temel almaktaysanız örneğin; “Balayı” bu konsept üzerine de çalışmalar gerçekleştire bilmekteyiz. Bir yerden başlayıp gelişim sürecine devam ederiz. “En iyi balayı oteli hangisidir?” soru kalıbıyla başlayıp geçen her süreçte hem sitenizin bu konseptte gelişimini sağlarız hemde ziyaretçi ve müşteri artışını gerçekleştiririz.

Türk SEM üzerinden Otel ve Turizm Firmanıza Özel Reklam çalışması yaptırabilirsiniz.

Acentalar İçin SEO Çalışmaları

Acentalar için SEO çalışmasını minumum 1 yıl gibi bir süre içerisinde gerçekleştirmekteyiz. Başlangıç olarak ziyaretçisi olan ve rekabet derecesi orta olan bir kelime veya kelime grubundan başlarız. Bu süreçte site içerik olarak gelişir, SEO çalışmasına temel oluşturulur. Bu ilk 6 ay da gerçekleştirilecek bir çalışmadır. Sonraki 6 ay da ise hedef kelimede ilerlemeler kayıt edilir ve hedeflediğimiz noktaya gelinir. Eğer hedef kelimemiz sektörümüzün en zor kelimelerinden bir tanesi ise 3. 6 aylık bir çalışma da gerçekleştirilmesi gerekebilir.

Otel-SEO

Turizmle Alakalı Türk Sem Bünyesinde Onlarca Büyük Sitemiz Var

Haber, blog, forum, oyun, gezi rehberi ve alakadar onlarca büyük turizm portallarına sahibiz. Bu sebeple SEO Çalışmaları yaparken daha net sonuçlar ve daha verimli adımlar atabilmekteyiz. SEO çalışmalarımızla alakalı referanslarımıza ise Türk Sem Referanslarımız kısmından ulaşabilirsiniz.

Doğal sonuçların yanı sıra “Sertifikalı Adwords Danışmanlık” hizmeti de vermekteyiz. Uzun yıllardır üzerinde profesyonel bir şekilde çalıştığımız Adwords yönetimi sayesinde İnternet’in gücünden maximum derecede yararlanın.

Related Posts
4 Comments
demir deniz

Oteller seo calismasi yaptiriyorlar mi ki de ???

Hande Gül

Acenta Şirketleri Bu Konudan Yararlanabilir gerçekten Güzel bir Konu Buradan Örnek alabilirler

Onder Turan

Evet, güzel bir calisma

Omer kara

Basarilar sizleri takip ediyoruz

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *