Medicine Hospital Proje Yönetimi

Medicine Hospital Proje Yönetimi

Türkiye Özel Hastaneler arasında yurtdışına açılarak ülkemiz öz kaynaklarından yararlanıp markalaşma süreci yaşamak isteyen önemli hastane gruplarından birisi de Medicine Gruop‘tur. Kosova ve Türkiye’de hastaneleri bulunan Medicine Hospital, her geçen gün daha iyi hizmet vermeye devam ediyor. Türk Sem olarak dünya İnternet gündemini yakından takip etmek isteyen ve ilgili İnternet / müşteri etkileşiminden maksimum fayda sağlamak isteyen Medicine Hospital için önemli çalışmalar yapmaktayız.

Bir çok birimde ülkemiz standartlarının çok üstünde hizmet vermektedir. İlgili hizmet arayan kişilerce Medicine Hospital etkileşim oranını maksimum dereceye çıkartmak niyetindeyiz.

MEDICINE HOSPITAL İSTANBUL

Tam Adresi : Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149
Güneşli – Bağcılar / İstanbul

Hastane Randevu Tel : 0(212) 489 08 00

Tüm bu süreçlerin temelinde ise müşteri hizmetleri kalitesinin maksimum derecede yer alması gerekmektedir. Bu konuda önemli bir PR çalışması da yapılmaktadır. Artık yaşadığınız tüm Medicine Hospital ile ilgili tüm deneyimlerinizi Medicine Hospital yönetimine yazabilirsiniz. Her bir yorumun “hediye” olarak geldiğini ve kendi gelişimleri için önem teşkil ettiğini bilen bir yönetim olduğunu belirtebiliriz.

Medicine Hospital’i Lütfen Değerlendirin

Medicine Hospital İstanbul Özel Hastanesi üzerinden yapılan ankete katıldığınız için öncelikle teşekkür ederiz. Türkiye’den güç alarak yurt dışında hastaneler açma hedef misyonu içerisinde olan Medicine Hospital, müşteri memnuniyetini maksimum oranına çıkartmak niyetinde. Bu bağlamda çevresinde ki diğer tüm özel hastaneler arasında en iyi hizmeti verdiğini bilmek ister. Tüm teknolojik gelişmeleri yakından takip eden hastane, İnternet gelişmelerini de yakından takip etmektedir.

medicine-tayyip-erdogan

Medicine Hospital’in Kosova’da açmış olduğu yeni hastanenin açılışına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iştirak etmiştir. Bu kutlu ve güzel açılışla Medicine Hospital ilk adımını atmış oldu.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *