Vera Gelinlik İlerleyişine En İyi Markalarla Devam Ediyor

Vera Gelinlik İlerleyişine En İyi Markalarla Devam Ediyor

İlham veren gelişmeler bünyesinde bu ay Vera Gelinlik‘ten bahsedeceğiz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren gelinlik mağazası müşterileri ile gelinliğin atölyesi ve stilisti ile ilgili bilgileri paylaştı.

Her gelinin giydiği gelinliğin markasını ve stilistini bilmesi gerektiğini düşünüyorlar.

Bu çalışmalarına birde dünyaca ünlü markalara ait gelinlik modellerini toplama süreci girince Vera Gelinlik hedeflediği düzlemde ilerlemeye başladı. Türkiye’nin en saygın perakende gelinlik mağazalarından birisi olurken, Türkiye ve Dünyadan gelinlik markalarıyla anlaşmaya devam ediyor.

Vera Gelinliğin İlham Verici İlerlemeleri

Türk SEM, 2015 yılı 3. çeyreğinde 1. olduğu dönemden bugüne Google Ads çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vera Gelinlik ve Pınar Bent Gelinlik Google Ads çalışmalarını yöneten Türk SEM, Vera Gelinlik için vermiş olduğu reklamlarda yaklaşık 10 milyon gösterim elde etti.

Yüksek Standartta Gelinlik Markaları

Alnının en iyilerinden olan Pierre Cardin ve Aysira Gelinlik; Aksaray’da Vera Gelinlik mağazalarında ulaşılabilir. Bu elbette bir tesadüf değil. Arka planda oldukça çalışkan bir ekip var. Hem model araştırmasında hem de marka anlaşmalarında durmaksızın çalışıyor.

Yapay Zeka Sistemleri Hakkında

Yapay zeka sistemlerine dahil ettikleri tüm modeller sayesinde gelin adayının fiziksel ve bilişsel özelliklerine göre en doğru model tavsiyesi veren sistem aktif olarak kullanılıyor.

Online Gelinlik Mağazaları Aktif

Vera Gelinlik web yatırımlarını oldukça fazla önemsiyor. İlgili bağlamda veragelinlik.com siteleri içinde hayli fazla çalışmaktalar. Trendyol üzerinde her ne kadarda bir marka sayfası açmış olsalar da aktif kullanmayacaklar gibi duruyor. Aktif kullandıkları sayfa Veragelinlik.com olacak.

Şimdilik mağazalarında sadece sipariş formu doldurulmakta ve satış danışmanının dönüşleri ile süreç ilerlemektedir.

Artık National Geograpfic’e Türk SEM’den Reklam Verebilirsiniz

Dünyanın en saygın dergilerinden Natgeo reklamlarınızı National Geograpfic Reklam sayfamızdan verebilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *