Sunshine Holiday Resort Reklam Çalışması

Sunshine Holiday Resort Reklam Çalışması

Fethiye / Ölüdeniz’in ünlü tatil oteli Sunshine Holiday Resort için 2023 ve 2024 yılı reklam / tanıtım çalışmalarını Türk SEM yönetti.

Otel reklam çalışmalarımız kapsamında anlaştığımız Sunshine Holiday Resort için 2023’te reklam stratejisini yeniden yorumladık ve reklam bütçe dağılımında önemli değişikliklere karar verdik.

Sosyal medya reklamları (Facebook ve Instagram) bütçesini %70’e varan kısıtlamaya gittik ve o bütçeyi Google Ads‘e aktardık. Daha önceleri %70 Google – %30 Sosyal medya reklamları olarak ayırdığımız bütçeyi 2023 yılında %90 Google – %10 Sosyal Medya olarak belirledik.

Bu sayede Youtube Hikaye reklamları içinde bir bütçe imkanımız olmuş oldu. Bu radikal değişiklikle beraber otelin doluluk oranını %100’ü bulabildik. 2023 yılında otel / tanıtım çalışmamız %100 başarıyla tamamlanmış oldu. 2024 reklam çalışmalarında da Sunshine Holiday Resort’ta benzeşik bir stratejiye karar verdik.

Bu stratejiyle beraber potansiyel müşterimiz olabilecek hedef kitlemize Sunshine Holiday Resort’u 2.000.000 kişiye ulaştırmış olduk.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *