Google Aramalarında Ücretsiz Üst Sıralara Çıkmak

Google Aramalarında Ücretsiz Üst Sıralara Çıkmak

Google, doğal arama sonuçlarıyla, reklam politikasının bir birine etkisi olmadığıyla övünmektedir. Görünür durumda her iki biriminde bir biriyle her hangi bir etkileşimi olmadığı üzerine. Kısacası doğal arama sonuçlarında çıkmak ücretsizdir. Fakat; Google için belli kalite kriterleri mevcut. Kişilerden bu kriterlere uygun web sayfası beklemekte ve ona göre sıralamalarını gerçekleştirmektedir.

Kriterler Hakkında Bilgi Almak veya İlham Bulmak İçin Okuyun

Firma web sayfanızın SEO’ya ihtiyacı olup olmadığı konusunda “SEO Testi” yaparak bilgi edinin. Teste ulaşmak için ilgili bağlantıyı takip edebilirsiniz.

  • Inbound Pazarlama
    Yeni Pazarlama Stratejisi üzerine derinlemesine bir yazı. İlham verici önemli noktalara değindik. Henüz Inbound Marketing ile tanışmadıysanız yukarıdaki bağlantı sayesinde tanışabilirsiniz. Daha çok ziyaretçili, Google’de daha üst sıralarda gelmek için önemli noktalara değiniyor. Kaliteli ve benzersiz içeriğin ne denli önemli olduğunu okuyabilirsiniz.
  • Google Yönergeleri
    Google SEO konusunda bir çok önemli tavsiye vermektedir. Bir SEO uzmanı ile çalışmadan önce mutlaka Google SEO yönergelerini okumalısınız.
  • SEO Nedir?
    Search Engine Optimization konusuna sıkı bir giriş yapıldı. Derinlemesine tanımlarla “Google’de üst sıralara gelme” konusuna göz atabilirsiniz. Google’de üst sıralara gelmeyi tanımlayan SEO kavramıyla tanışma zamanınız gelmiş olabilir.
  • SEM Nedir?
    Search Engine Marketing, içerisine bir çok hizmeti alır. SEO’da SEM içerisinde değerlendirilir. Google’de üst sıralara gelme için ciddi komplike bir sistemdir. Bu sebepten tüm girdilerin hesaplanması gerektiği konusunda önemli bir kaynak.
  • Domain Yaşı Google Etkisi
    Domain yaşının Google üzerinde efsanevi bir etkisi olduğu söylentisini duymuş olabilirsiniz. Bu konuda Google çalışanlarının videosuyla beraber etkilerinden söz ettik. Gerçekten efsanevi bir etkisi var mı yoksa etkisiz bir uğraş mı?
  • ODP, DMOZ Ne Demektir?
    Open Directory Project olarak bilinen ve tüm dünya dillerini içerisinde barındıran, sadece kaliteli sitelerin yer aldığı bir dizin projesidir. İnsanın, makineden iyi olan bir siteyi daha iyi anlayabileceğine dayanır. Listede yer almak Google’de çıkmak için önemli bir avantaj sağlar.
  • SEO Tarihçe
    Arama motorları optimize çalışmalarının geçmişten günümüze gelişim aşamalarını anlatan bir makaledir. Makalede Google’de üst sıralara gelmek için ilham verici konulara ulaşılabilir.
  • Müşteri Merkezli Çalışmalar
    SEO için temel unsur insandır. İnsana yapılan bir yatırımdır. Bu sebeple insanı merkeze alan sistem benimsemek gereklidir. İşte bu konuda önemli bir makaleye ulaşabilirsiniz.

google-birinci-sira-optimizasyon

Kurumunuza ait bir çalışmada SEO üzerine araştırmalar yapıyorsanız “ÜCRETSİZ” analiz raporumuza başvuru yapabilirsiniz.

Related Posts
3 Comments
derya

bu konuyu arıyordum Teşekkürler Bilgilerinizi Bizimle Paylaştığınız için

akif demiroğlu

Merhaba sevgili hocam sitenizi analiz ettim baktım güzel paylaşımlar yapıyorsunuz ve sizi herzaman takip ediyorum yararlı paylaşımlar yapıyorsunuz. Teşekkürler…

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Yazılarınızı ilgi ile takip ediyoruz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *