Google’nin Hediye Kalemini Değerlendirdik

Google’nin Hediye Kalemini Değerlendirdik

Google tarafından gönderilen Adwords The Game hediyesinden sonra 2 hediye daha gönderdi. Ajanda ve kalem. Ajandası kullanışlı fakat; kalemi için belirteceğimiz bir kaç notumuz olacak. Öncelikle hediyeler için “Teşekkürler Google” diyelim. Daha sonra kalemi incelemeye başlayalım.

Google Hediye Kalemi Hakkında

1 ) Kalemi Açıp Kapatma Teknolojisi

Yazıyı yazdırma nedeni denek kadar önemli bir sorun ile karşı karşıyayız. Kalem maalesef açılmasında ve kapanmasında çok rahat değil. Yani kalemi açıp bir şeyler yazması ve yazdıktan sonra kapatması ayrı iki dert olarak duruyor. Bu konuda “Kaba Kuvvet” uygulasakta bazı kalemlerin açılmadığını gördük. Bu sebeple bir kalem kullanılamaz hale getirdik.

google-kalemi

2 ) Kalem Ölçüleri

Kalem tam olarak ele geliyor. Bu sebeple kullanım hem daha keyifli bir hale geliyor hem de daha rahat oluyor. Aynı zamanda 1 hafta önce gönderdikleri ajandaların kalem koyma yerleriyle tam olarak örtüşmeleri güzel.

google-ajanda-kalem 3 ) Tasarım

Tasarımına bir puan verecek olursak 10 üzerinden 6.3 olurdu. Beyaz sade ve şık diyebiliriz. Elbette bu alanda “Finansbank” tarafından verilen kalemi ise tek geçtiğimi belirtebilirim.

4 ) Ajanda ve Kalem Uyumu

Bu konuda da bir puan verecek olursak 10 üzerinden 8 diyebiliriz. Kalem ve Ajandanın tasarımının uyumlarını beğendik. Her ne kadar Adwords Yöneticisi Burak Tan, Ajanda olarak bir kaç tane daha büyük tasarımlarda gönderse iyi olurdu dese de bu haliyle beraber kalemle uyumu da oldukça güzel.

Son olarak Google’ye kalem ve ajanda için teşekkür ederiz. 

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *