İstanbul SEO Ajansı

İstanbul SEO Ajansı

Bu içeriğimiz SEO Ajansı sayfamızın İstanbul ile ilgili çalışmalarımıza değindiğimiz kısımdır.

Arama motorlarında daha ön sıralarda gelerek potansiyel müşterilerinize ulaşarak şirketinizi bir üst seviyeye getirmek istediğinizi çok iyi anlıyoruz. Türk SEM, kendi metodolojisi olan ve 2023 itibariyle 22 yıldır SEO hizmetleri sunan SEO ajansıdır. Merak etmeyin, doğru yerdesiniz. Neler yaptığımızı birazdan sizlere bahsedeceğiz.

Türk SEM, ülkemizde 2 noktada şubeleşmiştir. Birisi İstanbul / Çekmeköy diğeri ise Aksaray / Merkez‘dir.

İstanbul SEO Ajansı Nedir?

İstanbul’da hizmet veren sitelerin arama motorlarında daha görünür olması için site içi ve site dışı çeşitli çalışmalar yapan reklam ajanslarıdır. Şirketiniz için SEO çalışmalarını kendinizde yapabileceğinizi biliyor muydunuz? SEO eğitimlerimiz içeriğimize göz atabilirsiniz.

istanbul seo

Sizi çok iyi anlıyoruz. Doğru yönetilmeyen SEO süreçlerinden dolayı devamlı bir çok firma bizlere yaşadığı sorunları anlatıyor. Çoğunlukla yanlış metot izlemiş SEO süreçlerinden sonra sitelerinizi düzeltmek o kadarda kolay olmuyor. Bu sebeple SEO sürecine bizim gibi yüksek profesyonellikte bir firma ile başlamak sizler için avantaj sağlayacaktır. SEO danışmanlık sürecimizle beraber projelerinizi hedef kitlenizle buluşturuyoruz.

İstanbul SEO Ajansı olarak Türk SEM, Kadıköy / Kuyubaşın’da Türkiye’nin ilk dijital reklam ajanslarından İstanbul ADCO’nun kurucularından Tahir Dinç tarafından açılmıştır. 2023 yılı itibariyle 22 yıldır sektörde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

SEO ve Google Ads ortak hareketi İstanbul’da hizmet veren firmanız için daha hızlı ve doğru sonuçlar doğurabilir.

İstanbul Dijital Pazarlama Çalışmaları

google ads logo

Ajansımız Google Partner ailesine mutlulukla üyedir. Bu sebeple Google Ads çalışmaları içinde ajansımızı tercih edebilirsiniz. Google Ads üzerinden vereceğimiz reklamlar firmanız hedef kitlesi ile ürün / hizmetlerinizi müşteriler ile buluşturacaktır. Bu şekilde ilk müşteriler ve ürün / hizmetlerinizin etkileşimini de analiz etmiş oluyoruz. Bu şekilde sürecinizi en ideal hale getirmek için istatistik bilimlerini kullanmaktayız. Her müşterimiz için doğru kurgulanmış ve programlanmış Re-Marketing’i (Yeniden Pazarlama) mecbur tutmaktayız.

Türkiye’nin En Büyük Portalları ile Özel Anlaşmalarımız Var

Projenizi / firmanıza ait web sitesini Alexa ilk 100’de yer alan özel ajans anlaşmamız olan 20 portalda gerçekleştiriyoruz. Bu sayede sitenizi daha yüksek kitlelere ulaştırmış olmaktayız.

İstanbul Yerel SEO Çalışmaları

Yerel hizmet veren firmanız için Google Haritalarda daha ön sıralarda gelmek için çeşitli çalışmalar yapmak istediğinizi anlıyoruz. Bu konuda da Türk SEM reklam ajansımızla Local SEO çalışması kapsamında hizmet satın alabilirsiniz.

Toplantı Oluşturma

Firmamız ile +90 532 234 24 40 numarasını arayıp toplantı talebinde bulunabilirsiniz. Firmanızın İnternet yolculuğunda durumu nedir, neler yapılması gerektiği konusunu beraber inceleyebiliriz.

Related Posts
3 Comments
Beyoğlu araç kiralama

İstanbul’da googlede firmamızın önde gelmesi için ne yapabiliriz diye araştırma yaparken sitenizle karşılaştım. bilgiler çok akıcı ve doğru kurgulanmış. istanbulda işletmemiz araç kiralama işleri yapıyor en doğru çalışma nasıl olur?

Tahir Dinç

Merhaba,

Firmanızı https://www.google.com/intl/tr_tr/business/ eklemediyseniz eklemelisiniz. Harici Google Ads reklamları verebilirsiniz. Soru / Cevap olarak firmanıza ait web sitesi üzerinden insanların işine yarıyacak soruları sorup cevap verebilirsiniz. Firmanız ile ilgili daha açık olabilir ve insanlara faydalı içerik üretebilirsiniz. İstanbul’u genel olarak hedeflemek ilk etapta çok zahmetli olacaktır. “Beyoğlu Araç Kiralama” hedeflemesi sizin için daha hızlı sonuç verebilir.

Sevingelinlik

İstanbul seo konusunda oldukça akıcı ve bilgilendirici olmuş teşekkür ederiz

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *