Hotel Baba Reklam Çalışması

Hotel Baba Reklam Çalışması

Türk SEM Otel Reklamları kapsamında hizmet verdiğimiz Bodrum’un ünlü tatil oteli Hotel Baba için yaptığımız çalışmaları bu kısımda anlatacağız. Hotel Baba, Bodrum Gümbet‘te muhteşem bir konumda ve denize sıfır noktasında yer alan muhteşem bir tatil oteli. 70 standart odası ve 3 suit odası ile 73 odayla hizmet veriyor.

Hotel Baba ilk reklam çalışması bize ulaştığında daha önceleri yurtdışı pazarında oldukça yoğundu ve o yıl 2017 yılı yurtdışı pazarı çok güçlü değildi. İç pazar çok önemli bir halde olduğu dönemdi.

Hotel Baba Reklam Yönetim Yılı : 2017

Reklam bütçesini şu şekilde ayırdık;

  • %75 Google Ads
  • %20 Facebook Ads
  • %5 Mecra Reklamları

Bu ayrımdan sonra Facebook’ta 10 milyonluk bir hedef kitle belirledik ve hedef kitlemizi ilgili bütçe dahilinde zamana yığarak ulaştık.

Google Ads’te ise Search Reklam ve Re-Marketing reklam programlaması gerçekleştirdik ve ilgili bütçeyi bu belirlediğimiz standartlarda harcadık. 2017 yılında Hotel Baba’da hedeflediğimiz gibi %100 dolulukta ilerledik ve o dönem sezon Hotel Baba’da ekim ayına kadar uzamış oldu.

Turizm Basınında Hotel Baba Tanıtımları

Mecra reklamları kapsamında bütçemizin ufak bir kısmını basın yayın tanıtımlarına ayırdık ve o kısımda yer alan potansiyel müşterilere de ulaştık.

Otelinizi Tanıtın

https://www.turksem.com/google-ads
Çalışmaları kapsamında otelinizin dijital pazarlama süreçleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *