Google’dan Süpriz Hediye – The Game

Google’dan Süpriz Hediye – The Game

Bugün kargodan gelen süpriz Google paketini açarken bir oyun takımı geleceğini hiç düşünmemiştik. Google tarafından daha önce mini golf takımı ve salıncak hediyesinden sonra basit bir Adwords oyunu göndermiş olmaları güzel oldu. Türk Sem Adwords Yöneticisi Burak Tan ile ufak bir deneme oyunu da oynadık. Oyundan daha ziyade Adwords temelli bilgi yarışması desek daha doğru olurdu. Tabi tüm kadro olarak tüm soruları istisnasiz bir şekilde doğru cevapladık. Türksem Reklamcılık olarak zaten gerekli porgramları geçerek yetkili Google Partneri olmuştuk.

Adwords Bilgi YarışmasıThe Game

Teşekkürler Google

Google-The-GameGoogle Adwords The Game Nasıl Oynanır?

Oyunun nasıl oynanacağına dair bir bilgilendirme yoktu. Bizde bu konuda bir doğaçlama yaptık. Oyunda herkes pullardan bir renk seçti ve bilen kişi attığı zar kadar ilerledi. Bu şekilde İlk olarak turun tamamlanması hedefine geldik.

Oyun demek işin aslı çok mümkün değil tam olark bilgi yarışması tadındaydı. Sorunun doğru cevaplarını herkes bilince çokta bir rekabet söz konusu olmadı. Sadece şanslı olan kazandı diyebiliriz.

Bir sonraki oyunu ise Adwords Uzmanı Melih Dinar, Adwords Yöneticisi Burak Tan ve SEO Uzmanı Tahir Dinç olarak 3 kişi beraber oynamayı planlıyoruz

Google Salıncak Hediyesi

Google’nin hediyeleri arasında ise bizi en mutlu eden ise salıncak hediyesiydi. Üzerinde ki Google logosundan ipine kadar orjinal bir yapım.

Tekrar gönderdikleri hediyeler için Teşekkürler Google.

Related Posts
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *