Youtube Reklam Ajansı

Youtube Reklam Ajansı

Türk SEM olarak reklam çalışmalarını yaptığımız firmaların hedeflerine daha hızlı ulaşması hedef kitlelere en yoğun şekilde ulaşma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu konuda Youtube üzerinden “Ana Hedef” kitlesi olan müşterilerimiz için Video Reklam çalışmalarını da yapmaktayız. Bu konuda milyonlarca TL’lik deneyimimiz sayesinde en doğru kitle, en uygun bütçelerle en fazla kişiye ulaşmayı başarmaktayız. Bu konuda Youtube üzerinden 1 izlenme için ortalama bütçemiz 0,0412 olarak geçmesi zor bir rakamda hizmet verdik.

Youtube Reklam çalışmaları Google Ads Reklam Ajansı çalışmalarımız kapsamında yer almaktadır.

Bir çok ulusal önemli firma başarılı dijital reklam çalışmaları için doğru adresin Turksem.com olduğunu bilmekte ve bu konuda bizlerle çalışmaktadır. Sizde ürün veya hizmetlerinizi en doğru kitleye ulaştırmak istiyorsanız bizlerle çalışabilirsiniz.

1 İzlenmeye 0,0412 TL İle Ulaşarak Muhteşem Bir Başarı Sağlıyoruz.

 Youtube Reklam Nasıl Yayınlanır?

Öncelikle biz, bize gelen firmalar için Youtube’nin ne kadar elverişli bir reklam çalışması olacağı üzerinde kiritik ediyoruz. Yapılan toplantı sonrasında verimli olacağına kanaat getirdiğimiz firma reklamlarını Youtube’de göstermekteyiz. Fakat; daha öncesinde 5 önemli dijital reklam alt yapısını kurmaktayız. Yani; Youtube reklamların tam olarak verim derecesini artırmak ve sıcak satışa döndürmek için gerekli olan alt yapı oluşturulmaktadır. Daha sonrasında reklam verim çalışmaları gerçekleştirilir.

Ajansımıza Nasıl Ulaşırsınız?

İstanbul’da bulunan ajansımızı arayıp, bilgi alabilir ve en kısa sürede toplantı ayarlayabiliriz. Toplantı sırasında yapacağımız sunumla beraber “Arz / Talep” dengesi mevcut sektörde “Fiyat / Kalite” dengesi mevcut olan ürün veya hizmetinizi pazarlama sürecine girebiliriz. Biz ajans olarak iyi bir ifadeyle 3 çalışma yapmak isteyen müşterimizden sadece 1 tanesi ile çalışmaktayız. Başarı oranımız %100 yüzdeliği ile reklam çalışmalarımıza devam etmekteyiz.

Bizlere Ulaşmak İçin

Türk SEM Reklam Ajansı

Çamlık Mah. Şahinbey Cad. Kule İş Merkezi No : 110 Kat : 3 İstanbul

0216 606 23 72

Related Posts
2 Comments
gülten ülgen 5

youtube ta çok reklam var bu reklamları daha az yapar mısınız ördeğin; bir video izlerken başlarken 2 reklam izlemek zorunda kalıyorum bunu 0 ‘ a indirebilirmisiniz ????

gülten ülgen 5

youtube ta çok reklam var bu reklamları daha az yapar mısınız ördeğin; bir video izlerken başlarken 2 reklam izlemek zorunda kalıyorum bunu 0 ‘ a indirebilirmisiniz böyle daha fazla insan sizin youtube a girip videoları izleyebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *